Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαφτάρ: Η Λιβύη είναι μία και αδιαίρετη

  Ο Διοικητής του Εθνικού Στρατού της Λιβύς, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, κατά την ομιλία του, χθες, με αφορμή την 71η Ημέρα της Ανεξαρτησίας ...

 



Ο Διοικητής του Εθνικού Στρατού της Λιβύς, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, κατά την ομιλία του, χθες, με αφορμή την 71η Ημέρα της Ανεξαρτησίας επιβεβαίωσε ότι «η ενότητα της Λιβύης είναι μια κόκκινη γραμμή», προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις της Γενικής Διοίκησης δεν θα επιτρέψουν καμία παραβίαση της ενότητας.

Ο Χαφτάρ τόνισε: «Η Λιβύη είναι ακόμα μία και αδιαίρετη», προειδοποιώντας όσους προσπαθούν να τη βλάψουν

Οδικός χάρτης για τη διεξαγωγή εκλογών

Ο επικεφαλής του Εθνικού Στρατού πρόσθεσε ότι η Γενική Διοίκηση ανακοινώνει μια τελική ευκαιρία μέσω της οποίας θα χαράξει έναν οδικό χάρτη που περιλαμβάνει τη διεξαγωγή εκλογών στη χώρα.

Ο Χαφτάρ τόνισε την ανάγκη δίκαιης κατανομής των εσόδων από το πετρέλαιο χωρίς περιθωριοποίηση, θεωρώντας ότι οι Λίβυοι είναι «μόνο ικανοί να λύσουν το πρόβλημά τους και να φτάσουν σε ένα ενιαίο λιβυκό κράτος».

Μήνυμα προς την οικογένεια Αμπού Ατζίλα

«Στην 71η επέτειο της ανεξαρτησίας της Λιβύης, έχουμε έλεος τους πατέρες και τους παππούδες μας που ίδρυσαν το λιβυκό κράτος» είπε και συνέχισε:

«Καλούμε όλες τις πόλεις και τις περιοχές της δυτικής Λιβύης σε διάλογο που θα επανενώσει τους Λίβυους».

Σε επιστολή του προς την οικογένεια του πρώην αξιωματικού των πληροφοριών Αμπού Ατζίλα αλ Μαρίμι, ο οποίος παραδόθηκε στην αμερικανική δικαιοσύνη με το πρόσχημα της εμπλοκής του στην υπόθεση Λόκερμπι, ο Χαφτάρ είπε: «Διαβεβαιώνουμε την οικογένεια του Αμπού Ατζίλα αλ Μασούντ ότι δεν θα την αφήσουμ και απαιτούμε ενημέρωση για τις συνθήκες της σύλληψής του».
Al Wasat
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.