Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο μακελάρης μπαίνει στο κουρείο και πυροβολεί τους Κούρδους μετανάστες στο Παρίσι

  Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 69χρονος μακελάρης μπούκαρε μέσα στο κουρείο στο Παρίσι και πυροβόλησε εν ψυχρώ 3 ...

 



Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 69χρονος μακελάρης μπούκαρε μέσα στο κουρείο στο Παρίσι και πυροβόλησε εν ψυχρώ 3 Κούρδους μετανάστες, σκοτώνοντάς τους.

Ο 69χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό καθεστώς επίσημης έρευνας, που σημαίνει ότι υπάρχουν σοβαρές και «δεμένες» αποδείξεις εναντίον του. Στο βίντεο, φαίνεται να μπαίνει στο κουρείο στο Παρίσι και να ανοίγει πυρ.

Ο 69χρονος διακρίνεται να φοράει ένα κόκκινο μπουφάν και να μπαίνει στο κουρείο, κοντά στο πολιτιστικό κέντρο του Παρισιού, και να κραδαίνει το όπλο του, απειλώντας όσους έβλεπε μπροστά του.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:Σε ένα άλλο βίντεο, επίσης, αποτυπώνεται η στιγμή που ο 69χρονος έχει ακινητοποιηθεί από άλλους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο κουρείο.


«Έχω παθολογικό μίσος για τους ξένους, ήθελα να σκοτώσω μετανάστες»

Κατά την ανάκρισή του στην αστυνομία είπε ότι «το μίσος του για τους ξένους έγινε παθολογικό» έπειτα από μια διάρρηξη στο σπίτι του, το 2016, σύμφωνα με την εισαγγελέα Λορ Μπεκιό. Υποστήριξε ότι πάσχει από κατάθλιψη και έχει αυτοκτονικές τάσεις.

«Αλλά πριν αυτοκτονήσω ήθελα πάντα να σκοτώσω μετανάστες, ξένους, έπειτα από εκείνη τη διάρρηξη». Για τον λόγο αυτό πήγε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Σεν Ντενί, ένα λαϊκό προάστιο στα βόρεια του Παρισού, έχοντας μαζί του ένα αυτόματο πιστόλι Colt 45 «για να δολοφονήσει ξένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.