Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: Αυτά είναι τα δυο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης

Η εκτέλεση που έγινε το βράδυ της Κυριακής (18/12/2022) σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε εκατοντάδες ανυποψίαστους πολίτες και που απ...




Η εκτέλεση που έγινε το βράδυ της Κυριακής (18/12/2022) σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε εκατοντάδες ανυποψίαστους πολίτες και που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα ανθρώπων της νύχτας έχει σοκάρει όλη την χώρα για τον τρόπο που έγινε και κυρίως για το υψηλό ρίσκο που πήρε ο δράστης καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους νεκρούς.



«Στόχος» της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Νέα Σμύρνη σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ήταν ο 41χρονος, Kreshnik Cercizag, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι με 5 σφαίρες. Πρόκειται για γνώριμο των Αρχών, καθώς είχε καταδικαστεί για λαθροδιακίνηση, ναρκωτικά και ληστείες. Ο 41χρονος ήταν εκτός φυλακών με περιοριστικούς όρους, ενώ οι Αρχές δεν βρήκαν πάνω του όπλο.



Το δεύτερο θύμα ήταν ένας 44χρονος άνδρας, o επίσης αλβανικής καταγωγής, Armando Ogranaja, ο οποίος καθόταν μαζί με τον «στόχο» του δράστη. Ο 44χρονος δεν ήταν γνωστός στις Αρχές και όπως φαίνεται πρόκειται για «παράπλευρη απώλεια». Το δεύτερο θύμα έφερε τραύματα σε θώρακα και στομάχι, στα οποία και υπέκυψε λίγη ώρα μετά την επίθεση.



Μια αδέσποτη σφαίρα, στο αριστερό πόδι, δέχτηκε και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία καθόταν με την αδελφή της στο δίπλα τραπέζι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.