Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Βρωμιάρης χαμογελάει ειρωνικά... Αυτός είναι ο αλβανός τσαντάκιας που σκότωσε την ηλικιωμένη στην Ηλιούπολη!

Δημοσιοποίηση στοιχείων με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, του Αλβανού δράστη ληστειών με αρπαγή τσάντας από τα θύματά του, μετα...





Δημοσιοποίηση στοιχείων με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, του Αλβανού δράστη ληστειών με αρπαγή τσάντας από τα θύματά του, μεταξύ των οποίων 83χρονη απο την Ηλιούπολη, η οποία κατέληξε στα βαρύτατα τραύματα που της προξένησε

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, πρόκειται για τον (επ) MUSAJ (ον) ALVIN του PETRIT και της XATIXHE, γεννηθέντα την 1-6-1986 στην Αλβανία, ο οποίος είχε συλληφθεί (02/12) απο ΔΙΑΣ και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 15 μηνών, για κλοπή.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν επίσης δύο ληστείες με αρπαγή τσάντας, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, στην Ηλιούπολη (10/11) και στη Δάφνη Αττικής (27-28/11), με την υπέργηρη γυναίκα να καταλήγει και την δεύτερη να έχει υποστεί βαρύ τραυματισμό (κάταγμα βραχιονίου και κάκωση ισχίων) ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του σε κλοπή μοτοσυκλέτας, την οποία χρησιμοποίησε στη δεύτερη ληστεία. Η μοτοσικλέτα εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένη στην περιοχή της Ηλιούπολης, και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, «αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε. Ειδικότερα δε, δεδομένου ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος πολλών παθόντων κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων περιστατικών από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο της σύλληψης του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.