Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στην Ιστιαία: Βγήκε στον δρόμο με μαχαίρι και απειλούσε περαστικούς... Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ και τον άφησε ελεύθερο ο Εισαγγελέας!

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ιστιαία όταν άνδρας μέρα μεσημέρι βγήκε στον δρόμο κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλούσε τους περαστικούς. Ό...





Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ιστιαία όταν άνδρας μέρα μεσημέρι βγήκε στον δρόμο κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλούσε τους περαστικούς.

Όσοι τον είδαν, όπως αναφέρει το eviathema, σοκαρίστηκαν και προσπάθησαν να τον αποφύγουν ενώ αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές, με τον άνδρα να κατευθύνεται απειλητικά σε όποιον έβρισκε μπροστά του, φωνάζοντας και βρίζοντας.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Ιστιαίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν μετά από αρκετή ώρα καθώς εκείνος έφερε σθεναρή αντίσταση. Λίγο αργότερα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αντίστασης κατά των Αρχών.

Πρόκειται για 40χρονο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, για παραβάσεις περί ναρκωτικών αλλά και επίσης, για μια ακόμη παρόμοια περίπτωση όπου κρατούσε όπλο, είχε μπει σε κατάστημα και είχε απειλήσει όσους ήταν μέσα.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανακριτή ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.