Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Από το Ρέθυμνο οι δύο νεκροί στο τροχαίο στην Μεσαρά - «Ήταν σαν έκρηξη βόμβας»

    Άλλους δύο νεκρούς από τροχαίο θρηνεί τις τελευταίες ώρες η Κρήτη μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) στην ...

   



Άλλους δύο νεκρούς από τροχαίο θρηνεί τις τελευταίες ώρες η Κρήτη μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) στην περιοχή της Μεσαράς και συγκεκριμένα στον δρόμο Τυμπάκι - Αγία Γαλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive και οι δύο νεκροί, ο 44χρονος οδηγός του ενός οχήματος και ο 80χρονος οδηγός του άλλου, κατάγονταν από το Ρέθυμνο. Ο πρώτος από το Σπήλι και ο δεύτερος από τον Πλάτανο Αμαρίου.

Την ίδια ώρα, οι δύο γυναίκες, που επέβαιναν ως συνοδηγοί στα δύο οχήματα και «εκτοξεύτηκαν» από αυτά, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η 33χρονη σύζυγος του 44χρονου και η 76χρονη σύζυγος του 80χρονου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης, νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολλαπλά κατάγματα σε όλο τους το σώμα και θα κριθεί αν θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση ανάλογα με την πορεία της υγείας τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται από την αστυνομία. Χαρακτηριστική, ωστόσο, της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι η μαρτυρία στο «Διαsosτε τη Μεσαρά» ιδιοκτήτη θερμοκηπίου που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του τροχαίου, ότι άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο «σαν έκρηξη βόμβας» που τον έκανε να βγει τρέχοντας στο δρόμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.