Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠAΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... Τρύπια η τουρκική αεράμυνα -Περνάνε τα πάντα και τα ραντάρ δεν βλέπουν τίποτα...!! Ούτε οι S-400 θα πιάνουν τα Rafale...!!

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η τουρκική αεράμυνα με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να μην μπορούν να προστατέψουν την ενδοχώρα... Η Τουρκία έχει επί...



Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η τουρκική αεράμυνα με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να μην μπορούν να προστατέψουν την ενδοχώρα...

Η Τουρκία έχει επί της ουσίας τεράστιο πρόβλημα στην αεράμυνά της, αφού μόνο δύο συστήματα από αυτά που διαθέτει μπορούν να θεωρηθούν αποτελεσματικά, τα αμερικανικά Hawk XXI και τα βρετανικά Rapier, και αυτά με περιορισμένη εμβέλεια έως τα 50 χλμ.

Μπάχαλο επικρατεί και στο δίκτυο ραντάρ της Τουρκίας.

Το μέγεθος του προβλήματος αναδείχτηκε με την παρουσία το περασμένο καλοκαίρι, δύο φορές μάλιστα, έξι ελληνικών F 16 στην Κύπρο, κάτω από την μύτη των Τούρκων

Οι συστοιχίες των τουρκικών ραντάρ ήταν ανήμπορες να ανιχνεύσουν τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τα ραντάρ υψηλής ισχύος S400 VHF των S-400 μπορούν εύκολα να ανιχνεύσουν τα Rafale, τα F22, και τα F35 επειδή το F35 είναι stealth μόνο από μπροστά.

Όμως τα ελληνικά Rafale θα έχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Έρχονται πλήρως εξοπλισμένα από τους Γάλλους. Εκτός των όπλων τους τα ελληνικά Rafale έχουν ενσωματωμένο το σύστημα SPECTRA, το οποίο είναι ανώτερο από το αντίστοιχο σύστημα των F22 και F35 και θα μπορούν εύκολα να νικήσουν τους ρωσικούς S-400.

Αυτό που πραγματικά τρελαίνει τους Τούρκους είναι ότι το σύστημα αυτοπροστασίας SPECTRA των ελληνικών Rafale θα μπορεί να μπλοκάρει τους ρωσικούς S-400 με ψευδή δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.