Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ακάρ: «Η Τουρκία είναι αποφασισμένη ... Μόνη λύση στο Κυπριακό είναι τα δύο κυρίαρχα ίσα κράτη»

   "Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικά της δικαιώματα και αυτά των Τουρκοκυπρίων", ανέφερε προκλητικά ο Τούρκος...

  



"Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικά της δικαιώματα και αυτά των Τουρκοκυπρίων", ανέφερε προκλητικά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

Αγνοώντας για μία ακόμη φορά τις υποδείξεις της Διεθνούς Κοινότητας, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε προκλητικά, πως η μόνη λύση στο Κυπριακό, είναι η αποδοχή δύο κυρίαρχων και ίσων - ανεξάρτητων κρατών στο νησί.

Όπως μεταδίδει το riknews.com.cy, ισχυρίστηκε ότι η Κύπρος αποτελεί εθνική υπόθεση για την Τουρκία και ότι - όπως και στο παρελθόν - η Άγκυρα εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό των Τουρκοκυπρίων, σύμφωνα με τις συμφωνίες εγγυήσεων και συμμαχίας.

"Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικά της δικαιώματα και αυτά των Τουρκοκυπρίων", ανέφερε προκλητικά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Την ίδια στιγμή, ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα συνεργάζεται με τρομοκρατικές οργανώσεις, παρέχοντας βοήθεια στους Κούρδους και ότι σπρώχνει τους μετανάστες προς τα τουρκικά σύνορα, χρησιμοποιώντας απάνθρωπες πρακτικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.