Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μινώταυρος: Οι Τούρκοι ζήτησαν να αγοράσουν το ελληνικό όχημα που ρίχνει τα Bayraktar – Έκαναν επίσημη πρόταση

  Ποια η απάντηση του Έλληνα ιδρυτή της Soukos Robots. Προτάσεις συνεργασίας έχει δεχθεί από την Τουρκία ο ιδρυτής της Soukos Robots. Ο Λα...

 


Ποια η απάντηση του Έλληνα ιδρυτή της Soukos Robots. Προτάσεις συνεργασίας έχει δεχθεί από την Τουρκία ο ιδρυτής της Soukos Robots.


Ο Λαρισαίος Κωνσταντίνος Σούκος, μίλησε στον Βασίλη Σαρημπαλίδη και αποκάλυψε το τουρκικό ενδιαφέρον για την ελληνική τεχνολογία καταστροφής drone.

Συμφωνα με τον κ. Σούκο, η Τουρκία τον προσέγγισε ακόμα και για συνεργασία στην έκθεση της Γαλλίας.



Η Soukos Robots κατασκευάζει το όχημα Μινώταυρος, το οποίο και μπορεί να καταστρέψει εχθρικά drone σε μεγάλη απόσταση.

Ο Κωνσταντίνος Σούκος είχε νωρίτερα μιλήσει στον Λάμπρο Καλαρρύτη και το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, όπου όπως σημείωσε, πριν από λίγες μέρες έγιναν οι τελικές δοκιμές και των δύο συστημάτων laser που έχει ολοκληρώσει.

Όπως ανέφερε ο δημιουργός των ελληνικών laser όπλων, αυτά αφορούν σε πλατφόρμα η οποία μπορεί να βρίσκεται σε επανδρωμένο και μη επανδρωμένο όχημα, με κεφαλή laser 300 κιλοβάτ «καθώς και ιβρυδικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικού παλμού».

Το δεύτερο ελληνικό όπλο laser αφορά σε ρυμουλκούμενη πλατφόρμα, με laser 100 κιλοβάτ «και μικροκυματική τηλεκατευθυνόμενη ακτινοβολία».

Σκοπός των όπλων αυτών είναι πρώτο η τύφλωση των drone, δεύτερο η ανάφλεξη ή η διάτρησή τους και τρίτο η καταστροφή των ηλεκτρονικών τους συστημάτων. geostratigika.com



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.