Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι ουρανοί είναι δικοί μας... Έφτασε σήμερα και το 9ο Ραφάλ... Κι άλλα τρία Viper F-16 για την Πολεμική Αεροπορία!

     Λίγο μετά το μεσημέρι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία υποδέχθηκε το 9ο μαχητικό αεροσκάφος γαλλικής κατασκευής Rafale με απευθείας πτήση...

    



Λίγο μετά το μεσημέρι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία υποδέχθηκε το 9ο μαχητικό αεροσκάφος γαλλικής κατασκευής Rafale με απευθείας πτήση από το Bordeaux της Γαλλίας

Μπορεί ο Τούρκος ΥΠΑΜ, Χουλουσί Ακάρ, να διαμηνύει πως "είναι μάταιος ο κόπος σας με τα εξοπλιστικά προγράμματα'', ωστόσο η Ελλάδα συνεχίζει να θωρακίζει την άμυνά της έναντι του αναθεωρητικού "γείτονα" που ζητάει να "μοιραστούμε δίκαια τον πλούτο του Αιγαίου".

Έτσι, λίγο μετά το μεσημέρι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία υποδέχθηκε το 9ο μαχητικό αεροσκάφος γαλλικής κατασκευής Rafale με απευθείας πτήση από το Bordeaux της Γαλλίας, καθώς και τρία αναβαθμισμένα F-16 Viper.

Την ίδια περίοδο συζητάμε για την περίπτωση παραλαβής αριθμού μεταγωγικών αεροσκαφών C-130J από την Βρετανία, ενώ εκκρεμούν αρκετές ακόμη παραδόσεις οπλικών συστημάτων.

Σε λιγότερο από πέντε χρόνια, η Ελλάδα θα ανατρέψει τη ναυτική ισορροπία δυνάμεων με την Τουρκία, μετά την αεροπορική, προικισμένη με νέα οπλικά συστήματα που είχε να δει από την εποχή των Βαλκανικών πολέμων και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Όλα μπορούν να διορθωθούν στο μέτρο του δυνατού, αφού η οικονομική και η ενεργειακή κρίση θα βρει λύση με τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, δίνοντας λύση μετά από μερικά χρόνια και στο δυσβάσταχτο χρέος της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.