Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Συνελήφθη ο Πακιστανός που γρονθοκόπησε και επιχείρησε να βιάσει 50χρονη Ελληνίδα

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτηε ο 33χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για βιαιοπραγία και απόπειρα βιασμού σε βάρος 50χρονης αγρ...





Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτηε ο 33χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για βιαιοπραγία και απόπειρα βιασμού σε βάρος 50χρονης αγρότισσας στην Ιεράπετρα.

Ο 33χρονος το απόγευμα κάλεσε μερικές φορές στο κινητό της την 50χρονη, ζητώντας της να τη συναντήσει μόνη για να της ζητήσει συγγνώμη, για όσα της έκανε, δικαιολογώντας την πράξη του λέγοντας ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών, σύμφωνα με το neakriti.

Η 50χρονη τρομοκρατήθηκε, αρνήθηκε να τον συναντήσει αρχικά, αλλά στη συνέχεια μιλώντας με την οικογένειά της και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, του απάντησε θετικά κλείνοντάς του ραντεβού αρχικά σε ένα μικρό καφέ, όπου όμως εκείνος δεν εμφανίστηκε, προφανώς γιατί ήθελε να ελέγξει το χώρο αν θα ήταν μαζί με άνδρες της αστυνομίας.

Στη συνέχεια της έκλεισε δεύτερο ραντεβού στο ανοικτό δημοτικό πάρκινγκ, όπου και εκεί δεν εμφανίστηκε, τότε ανέλαβε εκείνη την πρωτοβουλία να τον καλέσει στο κινητό του και να του ζητήσει να επισπεύσει τη συνάντηση γιατί είχε δουλειά. Εκείνος της αντιπρότεινε να συναντηθούν στο καφέ ενός βενζινάδικου.

Σε όλη αυτή τη διάρκεια των συνομιλιών τους η 50χρονη Κατερίνα Περάκη έπαιρνε οδηγίες από τους άνδρες της ασφάλειας, ώστε να τον κρατάει ήρεμο ώστε να μην καταλάβει ότι υπήρχε παρακολούθηση και όταν εκείνος εμφανίστηκε στο τρίτο ραντεβού στο καφέ του βενζινάδικου, αντί για εκείνη που περίμενε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, μαζί με τον σύζυγό της, εμφανίστηκαν στο ραντεβού οι άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Ο 33χρονος είχε αλλάξει εντελώς τα χαρακτηριστικά του είχε κουρευτεί, είχε ξυρίσει το μούσι του και είχε αλλάξει τα ρούχα του, ενώ είχε κρύψει το μοτοποδήλατο με το οποίο είχε δραπετεύσει από το χώρο της επίθεσης.

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί την Τετάρτη (14/12) στον εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.