Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη φυλακή 45χρονος από το Μπανγκλαντές που τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο δύο αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

Στη φυλακή οδηγείται ένας 45χρονος με καταγωγή από Μπανγκλαντές ο οποίος καταδικάστηκε συνολικά σε φυλάκιση 105 μηνών, επειδή επιτέθηκε και...





Στη φυλακή οδηγείται ένας 45χρονος με καταγωγή από Μπανγκλαντές ο οποίος καταδικάστηκε συνολικά σε φυλάκιση 105 μηνών, επειδή επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο δύο αστυνομικούς όταν τον προσήγαγαν, τον περασμένο Οκτώβριο, στη δυτική Θεσσαλονίκη.



Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, μεταξύ άλλων, για βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή του, ούτε να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Ο κατηγορούμενος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κρατείτο διοικητικά μετά το αιματηρό περιστατικό, απολογήθηκε ότι δεν γνώριζε πως οι παθόντες είναι αστυνομικοί, αλλά πίστευε πως ήταν μέλη της μαφίας, διότι εμφανίστηκαν με πολιτική περιβολή και τον υποχρέωσαν να εισέλθει στο αστυνομικό βανάκι το οποίο δεν έφερε διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.