Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στον Βόλο: Πέθανε βρέφος 30 ημερών – Για ιατρική αμέλεια μιλούν οι γονείς

Μαύρα Χριστούγεννα «ξημέρωσαν» για μία οικογένεια στον Βόλο, που από προχθές βιώνει τον δικό της Γολγοθά, καθώς πέθανε το μόλις 30 ημερών β...





Μαύρα Χριστούγεννα «ξημέρωσαν» για μία οικογένεια στον Βόλο, που από προχθές βιώνει τον δικό της Γολγοθά, καθώς πέθανε το μόλις 30 ημερών βρέφος της, έπειτα από μία περιπέτεια, η οποία σύμφωνα με τους γονείς, κατέληξε στο μοιραίο.

Η οικογένεια αναμένεται να προσφύγει δικαστικά σε βάρος νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν το άτυχο βρέφος. Οι γονείς βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι το μωρό τους «έφυγε». Είναι ιδιαίτερα εξουθενωμένοι και εξαντλημένοι, καθώς από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, διαγνώστηκε με ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας.

Ο τοκετός έγινε σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα. Το μωρό όμως άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο. Η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή, οι γιατροί του ΠΓΝΛ υπέδειξαν να γίνει διακομιδή σε νοσοκομείο Παίδων στη Θεσσαλονίκη, όπως και έγινε.

Οι γονείς βλέποντας την επιβαρυμένη υγεία του βρέφους αποφάσισαν «αεροβάπτιση». Του έδωσαν το όνομα Ραφαήλ, που είναι προστάτης των μικρών παιδιών.

Προχθές το πρωί το βρέφος πέθανε σύμφωνα με την ιστοσελίδα, taxydromos.gr. Η οικογένεια έχει άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά. Αυτό μπορεί να απαλύνει στο ελάχιστο τον πόνο του βιώνει το ζευγάρι, που θεωρεί ότι υπήρξαν αβλεψίες, γι’ αυτό και προτίθεται να ζητήσει τη διερεύνηση του θέματος από τη δικαιοσύνη, αφήνοντας αιχμές κατά γιατρού στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας

Απαρηγόρητη η μητέρα του ξέσπασε μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ψυχάκι μου όμορφο, πόσο πόνο νιώθουμε. Όλοι μας σε περιμέναμε να έρθεις και να γεμίσεις το σπίτι με χαρές, φωνές και κλάματα χαράς, αλλά, δυστυχώς, μικρέ μας Ραφαήλ, ο Θεούλης σε ήθελε κοντά του. Είσαι μέσα στην καρδιά μας για πάντα. Σ’ αγαπάμε», γράφει η μητέρα συντετριμμένη από την απώλεια του παιδιού της.

Μιλώντας στον «Ταχυδρόμο» ο πατέρας του παιδιού έκανε λόγο για ιατρικά λάθη και αμέλεια. Επιβεβαίωσε ότι θα κινηθούν νομικές διαδικασίες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, ώστε να μην περάσει κανένας άλλος γονιός αυτό που πέρασε ο ίδιος και η σύζυγός του.

Ωστόσο, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω, παραπέμποντας στις περαιτέρω κινήσεις, που προτίθεται να δρομολογήσει σε δικαστικό επίπεδο, αναζητώντας αν υπάρχουν ευθύνες, για τον θάνατο του παιδιού του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.