Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έμμα: Νέα δωρεά από τους γονείς της 21χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της κόρης τους, στη Θεσσαλονίκη, οι γονείς της αδικοχαμένης Έμμας συγκινούν ξανά. Βρίσκονται στα Χανιά και κάνου...





Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της κόρης τους, στη Θεσσαλονίκη, οι γονείς της αδικοχαμένης Έμμας συγκινούν ξανά. Βρίσκονται στα Χανιά και κάνουν μια νέα δωρεά…

Μια ακόμη πράξη ανθρωπιάς έκαναν οι γονείς της 21χρονης Έμμας από τα Χανιά, η οποία έχασε τη ζωή της από παράσυρση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έκαναν δωρεά το ποσό των 500 ευρώ σε κτηνιατρείο στα Χανιά για την περίθαλψη των αδέσποτων της πόλης.



Ο Σύλλογος “Η προστασία των ζώων” γνωστοποίησε τη δωρεά μέσω ανάρτησή του στο Facebook. «Η Έμμα είχε όνειρο να φροντίζει τα ζώα. Να σπουδάσει και να προοδεύσει για να κάνει το καλό, αυτή την ανατροφή πήρε από την οικογένειά της και γι’ αυτό το σκοπό προοριζόταν. Ένας άξιος άνθρωπος με συμπόνια και ενσυναίσθηση για όλα τα πλάσματα της γης.

Η Έμμα έφυγε άδικα, σκληρά κι απάνθρωπα. Οι λέξεις είναι φτωχές για να εκφράσουν την οδύνη μας για το χαμό ενός παιδιού της κοινότητάς μας. Στους γονείς και τους φίλους της ευχόμαστε κουράγιο και τους δίνουμε την υπόσχεση ότι το δρόμο που άφησε στη μέση θα τον συνεχίσουμε εμείς.

Πάντα με την εικόνα της στο μυαλό και την καρδιά μας, δίπλα μας στις διασώσεις, τη συλλογική δράση, το διαρκή αγώνα για ένα κόσμο δικαιοσύνης για όλα τα έμβια όντα. Στη μνήμη της Έμμας, η αξιοθαύμαστη μητέρα της, πίστωσε το ποσό των 500 ευρώ σε κτηνιατρείο της πόλης μας, ώστε να αγοράσουμε τροφές και φάρμακα για τα αδεσποτάκια μας που χρήζουν ειδικής φροντίδας.

Έτσι η Μαυρούλα έκανε τη μηνιαία ένεσή της για τα πόδια της, ο Ρεξ εξασφάλισε την τροφή για τα νεφροπαθή, η Μίλκα,ο Κόνορ,o Bullet και όλα τα ανάπηρα γατάκια που χρειάζονται άδειασμα κύστης θα έχουν για καιρό urinary,τα χειρουργημένα θα τρώνε τροφές ενδυνάμωσης, πήραμε κλινικές τροφές για το γαστρεντερικό και 8 ζώα εξασφάλισαν τα εμβόλιά τους».





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.