Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουντιάλ 2022: «Η νίκη δεν είναι δική μας, αλλά του Αλλάχ» – Το προσκύνημα των παικτών του Μαρόκου στο γήπεδο

   Το Μαρόκο είναι η μεγάλη έκπληξη της φάσης των «16» του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ. Η εξαιρετική ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί «σόκαρε» την Ι...

  



Το Μαρόκο είναι η μεγάλη έκπληξη της φάσης των «16» του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ. Η εξαιρετική ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί «σόκαρε» την Ισπανία του Λουίς Ενρίκε και την άφησε εκτός τουρνουά, καθώς τη νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης, Γιασίν Μπόνο. 



Οι Μαροκινοί έγραψαν ιστορία, πέρασαν για πρώτη φορά στους «8» και έγιναν μόλις η τέταρτη χώρα από την Αφρική που κατάφερε κάτι ανάλογο.

Η πρώτη που τα είχε καταφέρει ήταν το Καμερούν στο Μουντιάλ του 1990. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 η Σενεγάλη μέτρησε δυο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες, μια ήττα και έφτασε μέχρι τους «8». Η Γκάνα έγινε η τρίτη ομάδα που πέρασε στα προημιτελικά Μουντιάλ. 

Στο τουρνουά της Νότιας Αφρικής το σύνολο του Μιλοβάν Ράγιεβατς με πρωταγωνιστή τον Ασαμόα Γκιάν μέτρησε δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Και τώρα είναι η σειρά του Μαρόκου. Για τους παίκτες του η τεράστια αυτή επιτυχία τους δεν είναι δική τους αλλά του Αλλάχ, όπως έδειξαν στις κάμερες, ενώ με τη λήξη του αγώνα προσκύνησαν όλοι τους εντός του γηπέδου ευχαριστώντας τον.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.