Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουντιάλ 2022: Κατέβασαν στο Κατάρ τη σημαία των Κατεχόμενων – Διαμαρτύρονται οι Τούρκοι γιατί άφησαν των LGBT

  Την ώρα που η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ 2022 βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κατάρ οι Τούρκοι συνεχίζουν να χαλάνε το φιλικ...

 



Την ώρα που η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ 2022 βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κατάρ οι Τούρκοι συνεχίζουν να χαλάνε το φιλικό και ειρηνικό κλίμα ανάμεσα στους οπαδούς από διάφορες χώρες με τις προκλήσεις τους αυτή τη φορά για τα κατεχόμενα στην Κύπρο.

Αφορμή στάθηκε μία σημαία των Τουρκοκύπριων η οποία ανέβηκε σε στάδιο την ώρα αγώνα του Μουντιάλ 2022. Η σημαία φυσικά, όπως και το ψευδοκράτος δεν είναι αναγνωρισμένα διεθνώς. Αποτέλεσμα ήταν οι υπεύθυνοι του γηπέδου να ζητήσουν να κατέβει άμεσα η συγκεκριμένη σημαία.

Το γεγονός ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από τους Τούρκους οι οποίοι θεωρούν μεγάλη αδικία και προσβλητική τη συγκεκριμένη πράξη. Μάλιστα για να στηρίξουν την άποψή τους εκφράζουν τις οπισθοδρομικές απόψεις τους δημοσίως λέγοντας πως δε γίνεται να ανεβαίνουν σημαίες της LGBT στα γήπεδα και να μη μπορεί να ανέβει η σημαία του ψευδοκράτους.

Ταινίες, πρόσωπα και στιγμές που ξεχώρισαν στο 45ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας

Ένας χρήστης στο Twitter ανέβασε τη παρακάτω φωτογραφία αναγράφοντας τα παράπονά του για το γεγονός με πολλούς να στηρίζουν τα σχόλια του. Σίγουρα όλοι τους θα κάνουν υπερήφανο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την προκλητικότητά τους.

sportime.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.