Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιβωτός του Κόσμου: «Επιτέλους κάλεσαν τον πατέρα Αντώνιο – Ζούσαμε εφιάλτη» λέει η μητέρα του 19χρονου

   Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς ο πατήρ Αντώνιος καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το ...

  



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς ο πατήρ Αντώνιος καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματική κακοποίηση.

Οι εισαγγελείς ανηλίκων Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη – Κυριακή Τσίχλη ολοκληρώνοντας την προκαταρκτική έρευνα καλούν εκτός από τον ιδρυτή της « Κιβωτού του Κόσμου» και 7 ακόμη άτομα, πρώην πλέον εργαζόμενους της Οργάνωσης.

«Επιτέλους τον κάλεσαν, και από κει και πέρα εγώ πιστεύω πολύ στη δικαιοσύνη. Αυτό που περιμένουμε τόσο καιρό είναι να δικαιωθεί το παιδί, το δικό μου, της άλλης μητέρας και για όλα τα παιδιά» δήλωσε μιλώντας στο STAR, η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε πρώτος τον ιδρυτή της Κιβωτού για ασέλγεια.

Επίσης τόνισε πως περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που το ανώτατο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου» θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς, όπως λέει χαρακτηριστικά, τόσο η ίδια όσο και ο γιος της περνούν έναν Γολγοθά. «Ο γιος μου είναι χάλια. Περιμένει πώς και πώς την εξέλιξη. Ζούμε μέσα σε έναν εφιάλτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.