Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάνα και γιος στη Θεσσαλονίκη σκηνοθέτησαν την εξαφάνιση του 19χρονου για να μην τον κλείσουν σε ψυχιατρείο!

Μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ο 19χρονος Απόστολος Σεϊταντζόγλου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από...





Μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ο 19χρονος Απόστολος Σεϊταντζόγλου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 4 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη δήλωση εξαφάνισης της μητέρας του στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μάνα και γιος είχαν έρθει σε συνεννόηση προκειμένου να δηλώσουν την εξαφάνιση του, ώστε να αποφύγει ο νεαρός την βίαιη προσαγωγή του στο ψυχιατρείο, όπως είχε αποφασίσει ο εισαγγελέας. Μάνα και γιος έχουν νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρική κλινική με τους γείτονες τους να δηλώνουν πως δεν είναι και λίγα τα άγρια περιστατικά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή που μίλησε στο protothema.gr η περίπτωση του 19χρονου είναι ιδιαίτερη και χρειάζεται προσοχή ως προς την αντιμετώπιση της:

«Όπως φαίνεται μάνα και γιος πληροφορηθήκαν την άμεση προσαγωγή στο ψυχιατρείο του 19χρονου Απόστολου, με εντολή εισαγγελέα και εκείνη πήγε και δήλωσε την εξαφάνιση του. Επικοινώνησαν γείτονες μαζί μας και μας ενημέρωσαν για συνεχείς καυγάδες μεταξύ τους. Ο μικρός έχει νοσηλευτεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική. Η μητέρα του επίσης».

Πρόσφατα είχε εκδοθεί μια εισαγγελική απόφαση για βίαια προσαγωγή του 19χρονου στο ψυχιατρείο «Προφανώς το μάθανε με αποτέλεσμα εκείνη να πάει και να κάνει την δήλωση εξαφάνισης. Είχαν στήσει μια ιστορία μεταξύ τους. Εκείνος και καλά είχε φύγει από το σπίτι αλλά κρυβόταν μέσα σε αυτό κι εκείνη είχε πάει μερικές μέρες στην μάνα της. Παίρναμε εμείς τον Απόστολο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν το σήκωνε φυσικά, μέχρι που χθες το βράδυ είχαμε μια μαρτυρία που έλεγε πως κρύβεται στο σπίτι. Την ώρα που μας κάλεσαν μας είπαν πως ο Απόστολος ήταν μέσα στο σπίτι και αμέσως ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία πως στην περίπτωση που διακομισθεί να μάθουμε σε πιο νοσοκομείο βρίσκεται διότι χρίζει ιδιαίτερης προσοχής».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.