Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανοί είναι οι δίδυμοι που επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 16χρονο μαθητή στη Νέα Ερυθρέα!

Στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ανήλικος μαθητής με τραύμα από μαχαίρι στο πρόσωπο σε επεισόδιο βίας μέσα στο προα...





Στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ανήλικος μαθητής με τραύμα από μαχαίρι στο πρόσωπο σε επεισόδιο βίας μέσα στο προαύλιο Σχολικής μονάδας

Σοβαρό επεισόδιο με δράστες διδύμου με Αλβανούς 16χρονους μαθητές, σε βάρος συνομήλικού τους, στο προαύλιο του “Αναξαγόρειου” επί της οδού Καζαντζάκη στη Νέα Ερυθραία. Από πληροφορίες του NantiaReport.gr οι δύο αδελφοί, πριν ένα χρόνο είχαν επιτεθεί και είχαν τραυματίσει εντός της Σχολικής Μονάδας, ομοεθνή συμμαθητή τους.

Όπως ανέφεραν στην Άμεση Δράση μέλη της διδακτικής κοινότητας, οι δύο 16χρονοι Αλβανοί μαθητές επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος σε συμμαθητή τους με γροθιές και τον “χαράκωσαν” με μαχαίρι στο πρόσωπο .

Με προσαγωγή πλήρωμα περιπολικού μετέφερε τους δύο ανήλικους Αλβανούς διδύμους στο ΑΤ της περιοχής, ενώ ο 16χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στον “Ερυθρό Σταύρο” και ενδεχομένως να υποβληθεί σε συρραφή του τραύματος με ράμματα. Τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν προσδιορισθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.