Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Βαρύ το κλίμα στον οικισμό «Αγίας Σοφίας» για τον θάνατο του 16χρονου – Σε επιφυλακή διμοιρίες των ΜΑΤ

Βαρύ είναι το κλίμα στον οικισμό «Αγίας Σοφίας», στη Θεσσαλονίκη, μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι κατέληξε ο 16χρονος Ρομά που πυροβο...





Βαρύ είναι το κλίμα στον οικισμό «Αγίας Σοφίας», στη Θεσσαλονίκη, μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι κατέληξε ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται σε επιφυλακή, υπό τον φόβο επεισοδίων, ενώ την ίδια ώρα οι επικεφαλής των Ρομά ζητούν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.



Στον οικισμό όπου διέμενε ο 16χρονος με την οικογένειά του, η θλίψη είναι μεγάλη. Συγγενείς και φίλοι θρηνούν τον «άγγελό του», ενώ την ίδια ώρα οι επικεφαλής των Ρομά ζητούν κατευνασμό συναισθημάτων, σημειώνοντας ότι περιμένουν την Δικαιοσύνη να αποφασίσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thesstoday, είναι πιθανόν αύριο να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στον 16χρονο και αμέσως μετά η σορός του να μεταφερθεί στο σπίτι του, όπου θα παραμείνει για ένα 24ωρο, όπως προβλέπουν οι παραδόσεις των Ρομά.




Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ενημερώνουν ότι, εκτός απροόπτου, η κηδεία του 16χρονου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στα κοιμητήρια Ευόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.