Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν με αφήνουν να επικοινωνήσω με το παιδί μου» υποστηρίζει η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε για ασέλγεια τον πατέρα Αντώνιο

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, έπειτα και από τη δεύτερη κατάθεση ενός 15χρονου παιδιού, μαθητή Γυμνασίου, ο οποίος φιλοξενείτα...





Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, έπειτα και από τη δεύτερη κατάθεση ενός 15χρονου παιδιού, μαθητή Γυμνασίου, ο οποίος φιλοξενείται στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Βόλο, και κατήγγειλε για ασέλγεια τον πατέρα Αντώνιο.

Η μητέρα του 15χρονου μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το παιδί της: «Δεν μιλάει ακόμη, σε μένα δεν μπορεί να ανοιχτεί. Φοβάται. Ζητάει συνέχεια να φύγει. Έχω εισαγγελική απόφαση να επικοινωνώ καθημερινά δέκα λεπτά μαζί του τηλεφωνικά και μία φορά την εβδομάδα επίσκεψη για μία ώρα. Βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες».

Επίσης η μητέρα του 15χρονου, ανέφερε πως: «Όταν γίνεται αφαίρεση από την οικογένεια αυτό το παιδί θέλει περισσότερη βοήθεια. Πάνε για κάτι καλύτερο, δεν πάνε για κάτι χειρότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.