Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανατροπή στην Κόρινθο: Στη φυλακή δύο από τους πέντε μαθητές που αποπειράθηκαν να βιάσουν την 14χρονη

Την απόφαση να προφυλακιστούν οι δύο από τους πέντε μαθητές ηλικίας 13 έως 16 ετών που ενεπλάκησαν στην απόπειρα βιασμού 14χρονης μέσα σε σ...





Την απόφαση να προφυλακιστούν οι δύο από τους πέντε μαθητές ηλικίας 13 έως 16 ετών που ενεπλάκησαν στην απόπειρα βιασμού 14χρονης μέσα σε σχολείο στην Κόρινθο πήραν ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά τις απολογίες που έλαβαν από τους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι υπόλοιποι τρεις από τους μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Η διαδικασία των απολογιών των πέντε μαθητών ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (15/12), διεκόπη περίπου στη 1 τα ξημερώματα και συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής με την απόφαση για προφυλάκιση δύο εκ των κατηγορουμένων.

Η κατάθεση της 14χρονης

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 14χρονη στην κατάθεσή της που αποκάλυψε το protothema.gr, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης (14/12) και ενώ είχε ήδη χτυπήσει το κουδούνι λήξης του διαλείμματος και οι μαθητές επέστρεφαν στις τάξεις.

Τότε ένας από το «άγουρο κουιντέτο της διαστροφής» την πλησίασε και της είπε να πάνε λίγο πιο πέρα, από την αίθουσα δίπλα στις τουαλέτες δήθεν για να της μιλήσει για μία φίλη της. Το κοριτσάκι, ανυποψίαστο τον ακολούθησε και τότε ο δράστης, της όρμησε της έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Η μικρή αντέδρασε, του έριξε μια κλωτσιά και τότε εμφανίστηκε μπροστά της η «ομάδα κρούσης» , οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Όλοι μαζί, πέφτουν πάνω της, τη στριμώχνουν σε μια εσοχή και αρχίζουν να την αγγίζουν άγαρμπα στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες, δίνει εντολή στον 16χρονο Ρομά να βάλει τα χέρια του μέσα από τη φόρμα της μαθήτριας στα γεννητικά της όργανα, την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να της κατεβάσουν το αθλητικό παντελόνι.

Το κορίτσι, με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει πάλεψε με τους βιαστές της και κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα νύχια τους. Ενδεικτικό της αναλγησίας και της απάθειας των δραστών, οι οποίοι έδειχναν σίγουροι ότι κανένας δεν θα τους πειράξει παρά το ανοσιούργημα που διέπραξαν είναι το γεγονός ότι τη στιγμή που η μικρή ξεγλιστρούσε από τα χέρια τους, ο ένας από αυτούς τη χτύπησε στα οπίσθια λέγοντας της «να είσαι καλό κορίτσι».

Οι ανήλικοι, ηλικίας απο 13 έως 16 ετών (σ.σ: πρόκειται για δύο 15χρονους, έναν 16χρονο Ρομά, έναν 13χρονο και ένα 14χρονο παιδί με καταγωγή από την Αλβανία) που ακινητοποίησαν και επιχείρησαν να βιασουν τη συμμαθήτρια τους της Α’ Γυμνασίου συνελήφθησαν μετά την καταγγελία της μητέρας της 14χρονης, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι διώκονται για παραμέληση εποπτείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.