Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόνοι τους ομολογούν... Toύρκος αναλυτής: Άχρηστο το τουρκικό πλωτό κάστρο στο Αιγαίο

  Toύρκος αναλυτής: Άχρηστο το τουρκικό πλωτό κάστρο Anadolu στο Αιγαίο, με το μίνι τουρκικό αεροπλανοφόρο να προορίζεται για αποστολές στη...

 



Toύρκος αναλυτής: Άχρηστο το τουρκικό πλωτό κάστρο Anadolu στο Αιγαίο, με το μίνι τουρκικό αεροπλανοφόρο να προορίζεται για αποστολές στη Μεσόγειο και επίδειξη σημαίας σε καιρό ειρήνης.

Οι Τούρκοι κάνουν τις τελευταίες δοκιμές στο Anadolu, το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο, για το οποίο είχαν και έχουν μεγάλα σχέδια.

Όμως ο Κοζάν Σελτσούκ Ερκάν, γνωστός, Τούρκος Ερευνητής Άμυνας και Ναυτιλίας, τόνισε ότι το TCG Anadolu δεν θα μπορεί να επιχειρεί στο Αιγαίο, καθώς εκί «υπάρχουν γεωγραφικές συνθήκες που μας φέρνουν σε μεγάλη μειονεκτική θέση».

«Για το λόγο αυτό, το TCG Anadolu θα είναι ένα πλοίο που θα δείχνει τη σημαία σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Ανατολική Μεσόγειο», συμπλήρωσε.
Toύρκος αναλυτής: Άχρηστο το τουρκικό πλωτό κάστρο στο Αιγαίο

«Αυτός ο τύπος αμφίβιων πλοίων είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να παραδοθεί βοήθεια οπουδήποτε στον κόσμο», ανέφερε.

Άχρηστο το τουρκικό «πλωτό κάστρο», όπως λένε το Anadolu οι Τούρκοι, στο Αιγαίο.

Και δεν είναι μόνο το Anadolu. To Αιγαίο είναι απροσπέλαστο για το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, για το λόγο αυτό πλέον αναφέρονται όλο και περισσότερο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.