Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα επιχείρηση ΨΠ από τουρκικά ΜΜΕ: Μετά τους Tayfun ο Ερντογάν ετοιμάζει πυραύλους εμβέλειας 800 χιλιομέτρων

Οι επιχείρηση Ψυχολογικού Πολέμου των τούρκων με αποδέκτες μικρονοϊκούς και λιγόψυχους στην Ελλάδα συνεχίζεται... Μετά τον πύραυλο Tayf...




Οι επιχείρηση Ψυχολογικού Πολέμου των τούρκων με αποδέκτες μικρονοϊκούς και λιγόψυχους στην Ελλάδα συνεχίζεται...


Μετά τον πύραυλο Tayfun, η Άγκυρα – σύμφωνα με ΜΜΕ στην Τουρκία – ετοιμάζει πυραύλους εμβέλειας 800 χιλιομέτρων. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – όπως μετέδωσε το CNN Turk – αποκάλυψε την ανάπτυξη των πυραυλικών συστημάτων «Gezgin» και «Cenk».

«O Eρντογάν αφού αποκάλυψε τις τελευταίες λεπτομέρειες του πυραύλου “Tayfun” αποκάλυψε την ανάπτυξη των πυραυλικών συστημάτων “Gezgin” και “Cenk”» μετέδωσε το CNN Turk. «Οι κατευθυνόμενοι πύραυλοι είναι υποηχητικοί ή υπερηχητικοί που κατευθύνονται στο στόχο τους σε πολύ χαμηλό ύψος για να μην εντοπιστούν από τα ραντάρ. Η Τουρκία εργάζεται πάνω σε αυτά τα συστήματα που έχουν εμβέλεια εκατοντάδων χιλιομέτρων» ανέφεραν στο τηλεοπτικό δίκτυο.

«Το σύστημα αυτό το οποίο θα έχει εμβέλεια τουλάχιστον 800 χιλιομέτρων και θα δώσει δυνατότητες στην Τουρκία για επίθεση από τη θάλασσα σε έδαφος και γι αυτό είναι από τα πιο κρίσιμα σχέδια που αφορούν το τουρκικό Ναυτικό. Ενώ το πυραυλικό σύστημα Gezgin όταν θα χρησιμοποιηθεί θα είναι αντίστοιχο των πυραύλων. Tomahawk που διαθέτουν οι ΗΠΑ. Ενώ ο πύραυλος Cenk είναι από τα μυστικά συστήματα που ετοιμάζεται απο την Roketsan» πρόσθεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.