Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνικές Κορβέτες: Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατό χαρτί για τις Sigma 10514!

Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατό χαρτί για τις oλλανδικές Sigma 10514 αφού ξέρουν ακριβώς τι θέλει η Ελλάδα. Οι Ολλανδοί είχαν δείξει από την δι...





Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατό χαρτί για τις oλλανδικές Sigma 10514 αφού ξέρουν ακριβώς τι θέλει η Ελλάδα.

Οι Ολλανδοί είχαν δείξει από την διαδικασία επιλογής των νέων ελληνικών φρεγατών, όπου ήταν μία από τις χώρες που κατέθεσαν πρόταση, ότι είναι άκρως επαγγελματίες.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, όπου οι Ολλανδοί επανέρχονται με τις Sigma 10514, ως υποψήφιες για τις νέες κορβέτες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Οι Ολλανδοί στην αρχική τους πρόταση για τις Sigma 10514 ως νέες ελληνικές φρεγάτες, μεγάλωναν τα πλοία για να ταιριάζουν στα «θέλω» της Ελλάδας.

Τώρα οι Sigma 10514 επανέρχονται ως κορβέτες, όμως οι Ολλανδοί παίζουν το χαρτί των δύο φρεγατών «Μ» οι οποίες προσφέρονται ως πλοία ενδιάμεσης λύσης.

Το κόστος για κάθε φρεγάτα τύπου SIGMA 10514 προσδιορίζεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «Μ» προσφέρονταν ως ενδιάμεση λύση και στην ολλανδική πρόταση για τις ελληνικές φρεγάτες, όμως τότε ο μεγάλος χρόνος απόσυρσής τους από το ολλανδικό ναυτικό πήγε την περίπτωσή τους πίσω και προτιμήθηκαν οι γαλλικές Belharra.

Τώρα, έχοντας στα χέρια τους το όπλο των «Μ» και έχοντας μειωθεί ο χρόνος απόσυρσης, οι Ολλανδοί παίζουν το «χαρτί» των πλοίων ενδιάμεσης λύσης, γνωρίζοντας ότι οι Ελλάδα έχει ανάγκη από πλοία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.