Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι χτύπησαν το Αρχηγείο των ΗΠΑ στη Βόρειο Συρία, υπεύθυνου για την εκπαίδευση των στρατευμάτων του SDF!

Από το πρωΐ το τουρκικό πυροβολικό ξεκίνησε να ρίχνει βλήματα εναντίον του χωριού Bênê στη Sherewa στην Βόρεια Συρία, γύρω στις 9 το πρωί το...





Από το πρωΐ το τουρκικό πυροβολικό ξεκίνησε να ρίχνει βλήματα εναντίον του χωριού Bênê στη Sherewa στην Βόρεια Συρία, γύρω στις 9 το πρωί τοπική ώρα.

Τουλάχιστον 20 οβίδες οβίδες έχουν χτυπήσει το χωριό μέχρι στιγμής. Το τουρκικό κράτος βομβάρδισε χωριά ανατολικά και δυτικά του Κομπάνι και ένα χωριό στην περιοχή Τιλ Ριφέτ του καντονιού Σεχμπά λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Μαχητικά αεροσκάφη του τουρκικού στρατού επιτέθηκαν στο αρχηγείο των αμερικανικών στρατευμάτων στη Χασάκα.


Αυτές οι αμερικανικές δυνάμεις είναι υπεύθυνες για την εκπαίδευση των στρατευμάτων του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στη Χασάκα (για το SDF γίνεται λόγος), μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA επικαλούμενο τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια περίοδο, η Τουρκική πολεμική αεροπορία έκανε το “θαύμα” της, και κατά τους βομβαρδισμούς Κούρδων και Σύριων αμάχων στην Βόρεια Συρία, εξολόθρευσε άγνωστο αριθμό φιλότουρκων πολιτοφυλακών σε χωριό στην περιοχή Τελ Αμπιάντ.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό που αποκαλύπτουν κουρδικές πηγές, αφού και στο παρελθόν οι Τούρκοι πιλότοι έχουν κτυπήσει φιλότουρκους Τζιχαντσιτές, ενώ είχαμε περιστατικά βομβαρδισμών πολύ κοντά σε Τούρκους στρατιώτες στην Συρία.

Οι Τούρκοι πιλότοι δεν φημίζονται άλλωστε και για την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια τους, παρά τα “φτιαγμένα” βίντεο του τουρκικού υπογείου άμυνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.