Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κούρδος Στρατηγός (SDF) Μαζλούμ Αμπντί: «Οι Τούρκοι δολοφονούν αμάχους – Θα κτυπήσουμε σκληρά και παντού»

Ο Γενικός Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μαζλούμ Αμπντί, δήλωσε πριν από λίγο ότι οι τουρκικοί βομβαρδισμοί στις «ασφα...



Ο Γενικός Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μαζλούμ Αμπντί, δήλωσε πριν από λίγο ότι οι τουρκικοί βομβαρδισμοί στις «ασφαλείς» περιοχές της βόρειας Συρίας απειλούν ολόκληρη την περιοχή.

Οι πόλεις Κομπάνι και Ντερίκ (al-Malikiyah), η βόρεια ύπαιθρος του Χαλεπίου και άλλες περιοχές στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας υπέστησαν αργά το Σάββατο και μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής σφοδρό βομβαρδισμό από τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη.

Αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη, τα οποία η Τουρκία τα χρησιμοποιεί για να εξοντώνει τους συμμάχους των ΗΠΑ, που θυσιάστηκαν κατά χιλιάδες για να πολεμήσουν το ισλαμικό κράτος, ώστε οι αμερικάνοι στρατιώτες να μην έχουν απώλειες.

Ο διοικητής των SDF σημείωσε ότι αν ξεσπάσει ο πόλεμος, «θα επηρεαστούν όλοι».

«Οι επιθέσεις δεν θα περιοριστούν στις περιοχές μας που τώρα υπόκεινται σε επιθετικούς και βάρβαρους βομβαρδισμούς», είπε.

Ο Abdi κάλεσε τους ανθρώπους «να παραμείνουν στα σπίτια τους και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας».

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Διοικητής του SDF Μαζλούμ Αμπντί με τον Αμερικανό στρατηγό ΜακΚένζι σε συνάντησή τους. Το SDF απότελεί τον βασικό βραχίονα της Δυτικής Συμμαχίας για την αντιμετώπιση του ISIS στην περιοχή δράσης του. Η υποστήριξη των ΗΠΑ προς τις SDF σε οπλισμό και εκπαίδευση είναι διαρκής και εξοργίζει την τουρκία!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.