Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμπρησμός στο Real Group: Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα προσφυγικά ο συμμορίτης που εμπλέκεται...

   Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο άνδρας που συνελήφθη για τον εμπρησμό στα γραφεία του Real Group τον περασμένο Ιούλιο. Σύμφωνα με πληροφορ...

  



Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο άνδρας που συνελήφθη για τον εμπρησμό στα γραφεία του Real Group τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 27χρονο, που συνελήφθη έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος έχει ταυτοποιηθεί από βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Στα συγκεκριμένα βίντεο φέρεται να καταγράφεται το δρομολόγιο των δραστών προς το κτίριο του Real Group, αλλά και αυτό της διαφυγής τους από το σημείο.

O συλληφθείς, που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, φέρεται να εμπλέκεται και σε εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας και την Αργυρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες τον αναζητούσε και η αντιτρομοκρατική.

Ο άνδρας έχει ήδη οδηγηθεί στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό ακόμη ενός ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται στην εμπρηστική επίθεση στο Real Group.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.