Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα σφοδρή επίθεση Ερντογάν κατά Ελλάδας και ΗΠΑ... «Θα πάρουμε τα F-16 αν οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίσουν... Ο Μπάιντεν κρύβει τρομοκράτες»

  Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Αθήνας και της Ουάσινγκτον προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το Ουζμπεκιστάν όπου και βρίσκεται...

 



Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Αθήνας και της Ουάσινγκτον προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το Ουζμπεκιστάν όπου και βρίσκεται.

Ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε καινούργια επίθεση κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας της για υπόθαλψη τρομοκρατικών οργανώσεων (εννοώντας τους Γκιουλενιστές) μέσω του κέντρου φιλοξενίας του Λαυρίου, ενώ εξέφρασε και την έντονη ενόχλησή του για την αμερικανική παρουσία στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Ερντογάν για την αμερικανική κυβέρνηση και τον Μπάιντεν, αφού είπε για τον Αμερικανό πρόεδρο ότι κρύβει τρομοκράτες και πιο συγκεκριμένα τον Φετουλάχ Γκιουλέν, επικεφαλής του «FETO» κατά την άγκυρα.

Η προσπάθεια της Τουρκίας να ολοκληρώσει την αγορά αεροσκαφών F-16 θα ήταν «πολύ ευκολότερη» εάν οι Ρεπουμπλικάνοι καταλήξουν να ελέγχουν την αμερικανική Γερουσία, φέρεται να δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με αναφορές στο Anadolu και άλλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τις οποίες αναμεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

«Ελπίζω ότι ο επόμενος μήνας θα είναι γεμάτος με κάποια καλά νέα και θα προχωρήσουμε προς μία πολύ θετική κατεύθυνση για το θέμα των F-16», φέρεται να δήλωσε ο Ερντογάν σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ουζμπεκιστάν.

«Εάν οι Ρεπουμπλικάνοι διεκδικήσουν τις λίγες έδρες που χρειάζονται στη Γερουσία, τα πράγματα θα είναι πολύ ευκολότερα για εμάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.