Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυρηνικό καταφύγιο από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου πωλείται στο eBay έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

   Ένα γερμανικό καταφύγιο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου με τσιμεντένιους τοίχους πάχους τριών μέτρων βγήκε προς πώληση στο eBay για σχεδόν...

  



Ένα γερμανικό καταφύγιο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου με τσιμεντένιους τοίχους πάχους τριών μέτρων βγήκε προς πώληση στο eBay για σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ.



Μια αγγελία στο eBay έχει γίνει πρωτοσέλιδο στη Γερμανία αφού αναφέρει: «Στη μέση της όμορφης Xanten βρίσκεται ένα εξαιρετικά ασφαλές καταφύγιο για εσάς, το οποίο θα αντέξει τις προκλήσεις της προστασίας μιας οικογένειας κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες».

Το 850 τετραγωνικών μέτρων καταφύγιο επιβίωσης βρίσκεται στην πόλη Xanten, στο δυτικό γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και διατίθεται προς πώληση στη «τσουχτερή» τιμή του 1,5 εκατ. ευρώ.



Τοποθετημένο σε οικόπεδο 8.000 τετραγωνικών μέτρων - που φέρεται να είναι οικοδομήσιμο με τις κατάλληλες άδειες - το καταφύγιο ραδιενέργειας διαθέτει γεννήτρια, ηλεκτρικό σύστημα, πίνακα ελέγχου, δεξαμενές νερού και πετρελαίου, δικό του σύστημα αποχέτευσης, βαριές ατσάλινες πόρτες και αποθήκη, σύμφωνα πάντα με τη διαφήμιση.

Οι κτηματομεσίτες λένε επίσης: «Οι τεχνικές εγκαταστάσεις και η ατμόσφαιρα του καταφυγίου θα σας μεταφέρουν σε μια παλαιότερη εποχή για την οποία λίγοι μπορούν να μιλήσουν σήμερα».

Λένε επίσης ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για «ασφάλεια» σε «περίπτωση πολέμου στη Γερμανία».

Οι κτηματομεσίτες ανέφεραν στο τέλος: «Το καταφύγιο είναι γενικά σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να εκκαθαριστεί λόγω αντικειμένων που άφησαν οι προηγούμενοι ενοικιαστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.