Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Έχω στυτική δυσλειτουργία, άδικα έχω στοχοποιηθεί, λέει ο 34χρονος που έχει προφυλακιστεί

  Επιμένει στην αθωότητά του ο 34χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμεν...

 


Επιμένει στην αθωότητά του ο 34χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και μιλά μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης και επικαλείται προβλήματα υγείας.

«Άδικα έχω στοχοποιηθεί, διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ έχω και θέματα στυτικής λειτουργίας, οπότε δεν θα μπορούσα να τελέσω ποτέ την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι ήταν 20 ετών», είπε ο 34χρονος μιλώντας στο Mega.

«Οι δικηγόροι μου κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για να αποδείξουν την αθωότητά μου. Μην εμπλέκετε συγγενικά μου πρόσωπα, διότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την υπόθεση», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος επιχειρηματίας, Ευθύμιος Κλωθάκης, κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος στις 19 Οκτωβρίου.

Θυμίζεται ότι ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είχε δηλώσει πως «ο νομικός ισχυρισμός είναι ότι δεν τελέσθηκε η αξιόποινη πράξη από τον εντολέα μας διότι εχει σοβαρά ιατρικά προβλήματα τα οποία ναι μεν δεν έγιναν δεκτά από τον κ. Εισαγγελέα και κ. Ανακριτή, ενώ στην περίπτωση του δεύτερου έγινε δεκτό το ιατρικό πιστοποιητικό ότι πάσχει από κάποια ασθένεια. Σε εμάς δεν έγιναν δεκτά παρότι τα αποδεικτικά έλεγαν ότι δεν είναι ικανός να τελέσει, για ασέλγεια σε ανήλικο. Θα προσφύγουμε ενώπιον του συμβουλίου για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη για τον δικό μας εντολέα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.