Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

C-130J: Τηλεδιάσκεψη του βρετανικού ΥΠΑΜ με στελέχη του ΓΕΑ για την πώληση των μεταγωγικών

    Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ακολούθου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Captain Alexander Bush, στελεχών της Defence Equipment Sales Authority...

   



Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ακολούθου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Captain Alexander Bush, στελεχών της Defence Equipment Sales Authority (DESA) Adrian Thurgood (Deputy Head Sales) και Nicholas Head (Air Equipment Sales), καθώς και του εκπροσώπου της εταιρείας «Marshall» Johanne Harrison (Foreign, Commonwealth & Development Office) με αρμόδιους επιτελείς του ΓΕΑ πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.



Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν η διεξαγωγή συζήτησης-ενημέρωσης επί της επικείμενης πώλησης των αεροσκαφών C-130J του ΗΒ, για την οποία η εταιρεία «Μarshall» έχει οριστεί εξωτερικός συνεργάτης.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε τον Σεπτέμβριο τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Dallas και την Atlanta των ΗΠΑ, όπου συζήτησε και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τα μεταγωγικά αεροσκάφη C-130H και C-130J, καθώς και στα αεροσκάφη F-16 Viper, F-16 Block-50 και F-35.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.