Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάνει παράπονα ο Ακάρ: «Μόνο ένα τζαμί υπάρχει στην Αθήνα και στη διοίκηση του δεν υπάρχουν Τούρκοι»

Σε δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Αμύνης της Τουρκίας μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής : “Η Ελλάδα παρέμεινε υπό οθωμανική κυριαρχία για 400...





Σε δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Αμύνης της Τουρκίας μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής :

“Η Ελλάδα παρέμεινε υπό οθωμανική κυριαρχία για 400 χρόνια και σε αυτό το διάστημα οι Οθωμανοί δεν ακούμπησαν ούτε την θρησκεία τους, ούτε τη γλώσσα τους. Ενώ η κατάσταση των Τούρκων στη δυτική Θράκη είναι φανερή. 

Η Ελλάδα προσπαθεί να αγνοεί τους Τούρκους της δυτικής Θράκης. Λέει στους Τούρκους εκεί πως “Δεν είστε Τούρκοι”. Μήπως είναι Ιάπωνες ; Τα ονόματά τους είναι τούρκικα και οι συγγενείς τους είναι στην Τουρκία. Κλείνουν τα σχολεία τους. Επιπλέον ακολουθούν κάθε δρόμο για να μην επιτρέψουν να ανοίξει τζαμί στην Ελλάδα. Ενα τζάμι μόνο υπάρχει στην Αθήνα (χωρίς μιναρέ και τρούλο) και στη διοίκηση του υπάρχουν ορθόδοξοι ενώ Τούρκοι δεν υπάρχουν. 

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν νεκροταφείο για να θαφτούν οι μουσουλμάνοι. Στη Ρόδο πρόσφατα μετέτρεψαν σε σχολή μουσικής το ιστορικό συγκρότημα Μουράτ Ρέις, το οποίο αποτελεί ένα πνευματικό μέρος για τους μουσουλμάνους Τούρκους που ζουν εκεί και έχει μέσα τζαμί, τεκέ και νεκροταφείο. Στην Κομοτηνή με δικαιολογία για λόγους ασφαλείας δεν επέτρεψαν να γίνει η δεξίωση της 29 Οκτωβρίου και είπαν “Πάτε να γιορτάσετε στο προξενείο”.

Αυτοί οι οποίοι μετέτρεψαν χιλιάδες εκκλησίες σε τζαμιά όταν κατέκτησαν την πατρίδα μας, έχουν το θράσος να μας κάνουν και υποδείξεις. Αυτοί που έπαιρναν κεφαλικό φόρο από αυτούς που δεν ήταν μουσουλμάνοι και αυτοί που εξασκούσαν την φρικτή τακτική του παιδομαζώματος έρχονται και μας κάνουν υποδείξεις και ζητούν διάλογο….


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.