Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικά ΜΜΕ: «Αιφνίδια κίνηση κατά της Τουρκίας» οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τις έρευνες για φυσικό αέριο

Η πρόβλεψη του πρωθυπουργού περί πιθανού «αιφνιδιασμού» της Άγκυρας φαίνεται να… επιβεβαιώνεται από τις πρώτες αντιδράσεις των τουρκικών εφ...





Η πρόβλεψη του πρωθυπουργού περί πιθανού «αιφνιδιασμού» της Άγκυρας φαίνεται να… επιβεβαιώνεται από τις πρώτες αντιδράσεις των τουρκικών εφημερίδων



Ιδιαίτερη αμηχανία και αναστάτωση προκάλεσε στα τουρκικά ΜΜΕ η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την έναρξη ερευνών για φυσικό αέριο νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Έτσι, λοιπόν, η πρόβλεψη του πρωθυπουργού περί πιθανού «αιφνιδιασμού» της Άγκυρας φαίνεται να… επιβεβαιώνεται από τις πρώτες αντιδράσεις των τουρκικών εφημερίδων, που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό ειδησεογραφικά την ανακοίνωση για τις έρευνες, αν και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για κίνηση που στρέφεται κατά της Τουρκίας – εν αναμονή γραμμής από την κυβέρνηση Ερντογάν.

Anadolu: «Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα ξεκινήσουν σεισμικές έρευνες στην Πελοπόννησο και νοτιοδυτικά της Κρήτης», μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.



«Αιφνίδια δήλωση από τον Μητσοτάκη! Κίνηση φυσικού αερίου κατά της Τουρκίας! Θα ξεκινήσουμε αμέσως», σχολιάζει το A Haber.

«Μητσοτάκης: Αρχίζουμε σεισμικές έρευνες – Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ότι θα αρχίσουν σεισμικές έρευνες στην Πελοπόννησο και νοτιοδυτικά της Κρήτης», αναφέρει η «Sozcu».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.