Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ασπρόπυργος: Τρία Ρομά πυροβόλησαν διερχόμενο λεωφορείο του ΟΣΥ- Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν σε αναζητήσεις

Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο ζωής βρέθηκε επαγγελματίας αυτοκινητιστής οδηγός του ΟΣΥ σε τακτικό δρομολόγιο στον Ασπρόπυργο, όταν τρία Ρομά π...





Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο ζωής βρέθηκε επαγγελματίας αυτοκινητιστής οδηγός του ΟΣΥ σε τακτικό δρομολόγιο στον Ασπρόπυργο, όταν τρία Ρομά πυροβόλησαν το εν κινήσει λεωφορείο

Το λεωφορείο του ΟΣΥ σε εκτέλεση δρομολογίου (30/10-20.30) Ασπρόπυργος – Σταθμός Αγίας Μαρίνας είχε κίνηση επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στον Ασπρόπυργο.



Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού, οι τρεις Ρομά, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα, προσέγγισαν το λεωφορείο και πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο προς την πλευρά του οδηγού, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν θραύση στο παρμπρίζ. Ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής, τους αντιλήφθηκε και πρόλαβε να σκύψει χωρίς τα σκάγια να τον τραυματίσουν.

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης, σε αναζητήσεις εντόπισαν το ύποπτο όχημα και προχώρησαν τη σύλληψη των τριών Ρομά, ηλικίας 25ετών και 28χρόνων, καθώς και του 16χρονου ομόφυλού τους.

Τα Ρομά με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις άσκοπων πυροβολισμών σε βάρος λεωφορείων της τοπικής γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.