Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ν. Ιωνία: Αδίστακτος διαρρήκτης προσπάθησε να «καρφώσει» σύριγγα σε αστυνομικό

  Live από το κινητό του τηλέφωνο έβλεπε αστυνομικός τον Γεωργιανό διαρρήκτη να λεηλατεί μέρα μεσημέρι το σπίτι του στη Νέα Ιωνία. Ο 42χρον...

 

Live από το κινητό του τηλέφωνο έβλεπε αστυνομικός τον Γεωργιανό διαρρήκτη να λεηλατεί μέρα μεσημέρι το σπίτι του στη Νέα Ιωνία.

Ο 42χρονος κλέφτης με κλειδί πασπαρτού την περασμένη Τρίτη, άνοιξε την πόρτα και εισήλθε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Αμέσως τον έπιασαν οι κάμερες ασφαλείας, και ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή στο κινητό του νεαρού αστυνομικοί. 

Σε πραγματικό χρόνο, είδε τον δράστη να ψάχνει τα υπνοδωμάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ήταν σε μικρή απόσταση, και επέστρεφε αμέσως στην οικία του, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε και την Άμεση Δράση για τον απρόσκλητο επισκέπτη. Όταν άνοιξε την πόρτα, είδε μπροστά του, τον δράστη του είπε πως είναι αστυνομικός και του ζήτησε να παραδοθεί.

Απτόητος ο Γεωργιανός διαρρήκτης έβγαλε μια σύριγγα και προσπάθησε να τραυματιστεί τον 32χρονο αστυνομικό, οποίος αντέδρασε αστραπιαία και απέφυγε το χτύπημα. Ο κλέφτης άνοιξε την πόρτα, και κατέβηκε τρέχοντας τις σκάλες. Ο αστυνομικός τον ακολούθησε και πριν προλάβει να βγει από την είσοδο της πολυκατοικίας, τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε με την βοήθεια συναδέλφων του της ομάδας ΔΙ. ΑΣ που έφτασαν στην οδό Σεβαστείας.

Στο σακίδιο πλάτης του αλλοδαπού διαρρήκτη, βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον αστυνομικό. Η Ασφάλεια Ν. Ιωνίας σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.