Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πειραιάς: Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε πεζή και την εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος

   Στη σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, μετά την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού, που συνέβη το ...

  



Στη σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, μετά την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού, που συνέβη το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου στην περιοχή του Πειραιά.

Ο 47χρονος οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Τελικά, συνελήφθη το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 3-11-2022, 47χρονος ημεδαπός, μετά την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα παράσυρσης πεζής, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 2-11-2022 στην περιοχή του Πειραιά, με τον ανωτέρω οδηγό να εγκαταλείπει τον τόπο του ατυχήματος.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς, που ταυτοποίησε τα στοιχεία κυκλοφορίας του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου, κατόπιν ενδελεχούς διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών στοιχείων.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, θανατηφόρα έκθεση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.