Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσαβούσογλου: «Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους Τούρκους της δυτικής Θράκης»

Σε ομιλία που έκανε χθες στην τουρκική Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής : “Τον προηγούμενο μήνα...





Σε ομιλία που έκανε χθες στην τουρκική Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής :



“Τον προηγούμενο μήνα στην επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε με τους άλλους συναδέλφους του υπουργούς στην Τρίπολη υπογράψαμε μνημόνιο κατανόησης για υδρογονάνθρακες, Αυτό ανέβασε ένα επίπεδο πιο ψηλά τη συνεργασία μας. Προστατεύουμε με αποφασιστικότητα τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας και της “ΤΔΒΚ” στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Συνεχίσαμε τα νομικά και τα διπλωματικά μας βήματα σχετικά με το θέμα των νησιών με αποστρατικοποιημένο καθεστώς που έχουν εξοπλιστεί. Οι δύο πρόσθετες επιστολές που στείλαμε στον ΟΗΕ τον τελευταίο χρόνο, κλόνισαν την ισορροπία στην Ελλάδα.

Η ΕΕ που έχει παραδοθεί στις αξιώσεις των Ελληνοκυπρίων και της Ελλάδας, πλέον χρειάζεται να αποκτήσει μία στρατηγική οπτική. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους Τούρκους της δυτικής Θράκης, στους Αχίσκα Τούρκους, στους Ουιγούρους Τούρκους, στους Γκαγκαούζους Τούρκους, όπως και στους Τουρκμένους Συρίας και Ιράκ”



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.