Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βάρη: Έκρηξη σε χώρο οικίας πλησίον της Σχολής Ευελπίδων – Στο σημείο κλιμάκιο της ΥΚΑ και ΤΕΕΜ

    Αναφορές κατοίκων της περιοχής Βάρης πλησίον της Σχολής Ευελπίδων προκάλεσε κινητοποίηση πληρωμάτων της ΕΛΑΣ και πληρωμάτων του Πυροσβε...

   



Αναφορές κατοίκων της περιοχής Βάρης πλησίον της Σχολής Ευελπίδων προκάλεσε κινητοποίηση πληρωμάτων της ΕΛΑΣ και πληρωμάτων του Πυροσβεστικού Σώματος



Ως εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό κρίνεται η έκρηξη σε οικία στην περιοχή της Βάρης πέριξ της Σχολής Ευελπίδων με την αρχική ενημέρωση και μετάβαση στο σημείο κλήθηκε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ενώ για περισυλλογή ευρημάτων μετέβη κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.

Καταγγελίες πολιτών (21/11-01.15) για έκρηξη και φωτιά πλησίον της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, προκάλεσε κινητικότητα, ενώ ήταν σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά (21/11-0030) στον καταυλισμό Ρομά στην Κερατέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, τα πρώτα πληρώματα που μετέβησαν στο σημείο ενημέρωσαν ότι δεν εντοπίζουν ευρήματα. Ωστόσο σε αναζητήσεις στην περιοχή πέριξ της Σχολής Ευελπίδων, εντοπίσθηκε το σημείο της έκρηξης στην οδό Ικάρων στο υπόγειο οικίας.

Κατά την αυτοψία στο χώρο, αν και οι πρώτες αναφορές απέδιδαν την έκρηξη σε διαρροή, διαπιστώθηκαν ευρήματα και σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr κλήθηκε κλιμάκιο της ΥΚΑ για περαιτέρω διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.