Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψεύτης Ερντογάν: «Το θέμα του στρατοπέδου στο Λαύριο είναι κάτι το οποίο δεν καταπίνεται εύκολα»…

Πάνω στο αεροπλάνο απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων : ¨Η Ελλάδα φυσικά από τα τελευταία βήματα που έγιναν, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα. Και ε...





Πάνω στο αεροπλάνο απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων :

¨Η Ελλάδα φυσικά από τα τελευταία βήματα που έγιναν, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα. Και εμείς φυσικά ενοχλούμαστε, ιδιαίτερα από την συμπεριφορά καταρχήν της Αμερικής αλλά και της Δύσης απέναντι στην Ελλάδα. Ένα εξ αυτών των θεμάτων είναι η Αλεξανδρούπολη. 

Πέραν τούτου και στον αντιτρομοκρατικό αγώνα η Ελλάδα μας προκαλεί ενόχληση. Ιδιαίτερα το θέμα του στρατοπέδου στο Λαύριο είναι κάτι το οποίο δεν καταπίνεται εύκολα. Αναφορικά με τα F-35, αυτό είναι κάτι που περισσότερο από μας ενοχλεί την Αμερική. 

Γιατί ; Διότι εμείς πράξαμε αυτά που μας αναλογούσαν. Εμείς πληρώσαμε όπως ήταν το σχέδιο πληρωμών, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ανταπόκριση για τις πληρωμές που κάναμε. Μετά από αυτό σχετικά με το αίτημά μας για τα F-16 οι τεχνικές εργασίες συνεχίζονται όπως είχαν σχεδιαστεί. Είχαμε πει πως “Αυτή τη δουλειά να την προχωρήσουμε, να τη λύσουμε και να κλείσουμε το φάκελο”

https://www.yenisafak.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.