Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Δημοκρατία είναι πολύ αδύναμη για να προστατέψει τα παιδιά του Άδωνι Γεωργιάδη;

Δεν έχει νόημα να καταδικάσουμε την επίθεση... Καταδικάζουμε αυτούς που επέτρεψαν να συμβεί.   Όταν το σπίτι οποιουδήποτε δέχεται επίθεση α...





Δεν έχει νόημα να καταδικάσουμε την επίθεση... Καταδικάζουμε αυτούς που επέτρεψαν να συμβεί.
 
Όταν το σπίτι οποιουδήποτε δέχεται επίθεση από τους πολιτικούς απογόνους της ΟΠΛΑ και του ΔΣΕ η φραστική καταδίκη αποτελεί την έκφραση αδυναμίας του καθεστώτος να περιορίσει και να εξουδετερώσει στην πράξη εκείνες τις νοοτροπίες και τους δράστες που επιθυμούν και επιδιώκουν διαχρονικά αποσταθεροποίηση και αιματοκύλισμα.

Όταν δε οι επιθέσεις αυτές έχουν αποδέκτες γυναίκες και παιδιά και οι δράστες διασχίζουν ανενόχλητοι δυο φορές πήγαινε έλα τη μισή Αθήνα, τότε δίπλα στην θέση της αδυναμίας του καθεστώτος θα πρέπει να στήσουμε και έναν θρόνο στις παρακρατικές παραφυάδες που συγκαλύπτουν και ενορχηστρώνουν τέτοιου είδους επιθέσεις.

Επιθέσεις που προσομοιάζουν με αυτές που ενορχήστρωναν και εκτελούσαν οι πάλαι ποτέ σύντροφοι του σημερινού Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με στόχο τις οικογένειες όσων αρνούνταν πεισματικά να υποκύψουν στην σλαβοκίνητη ανταρσία, με χιλιάδες αθώα θύματα, που τελικά κατέληξε με δική τους υπαιτιότητα σε μια καταστροφική εσωτερική σύγκρουση -έξωθεν ορμώμενη- με νεκρούς περισσότερους και από αυτούς του πραγματικού Πολέμου που είχε προηγηθεί.

Δεν είχαμε και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία, πως αυτές οι ανενόχλητες παρακρατικές συμμορίες υποβοηθούνται και συγκαλύπτονται από τους εισοδιστές στον κρατικό μηχανισμό και γνωρίζουμε πως αποτελούν εκτελεστικό βραχίονα της "πολιτικής" αριστεράς, είτε αυτοπροσδιορίζεται ως κομμουνιστικής, είτε όχι, που ήταν είναι και θα είναι μήτρα και της ένοπλης τρομοκρατίας.

Γι αυτό λοιπόν θεωρούμε πως δεν έχει κανένα απολύτως νόημα η καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη με τα παιδιά του μέσα, αφού επικοινωνιακά αυτός είναι ο σκοπός των επιτιθέμενων, να απλωθεί δηλαδή η ενέργεια τους δια στόματος των θυμάτων και όσων σπεύσουν να συμπαρασταθούν, ώστε να σφίξει ακόμη περισσότερο ο εκβιαστικός κλοιός τους, αφού οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί μαζί τους, μπορεί να πάρει σειρά αύριο.

Νόημα θα είχε μόνο το ριζικό ξήλωμα των χεριών και των εγκεφάλων τέτοιου είδους ενεργειών, η παραδειγματική τιμωρία τους και η αποτροπή για οποιονδήποτε σκεφτεί να ενεργήσει με παρόμοιο τρόπο στο μέλλον. Αυτό μόνο είναι σοβαρή αντιμετώπιση, από ένα σοβαρό καθεστώς που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες του κι ας είναι αυτό Δημοκρατία.

Αλλά σε ποιό σοβαρό καθεστώς αυτού του πλανήτη θα δεχόταν επίθεση το σπίτι ενός Υπουργού και ο άλλος Υπουργός που είναι υπεύθυνος για την προστασία του δεν θα πήγαινε σπίτι του την ίδια στιγμή;

Εφημερίδα "Στόχος"
www.stoxos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.