Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καμίνια: Είχε ποινικό μητρώο και εξέτισε ποινή φυλάκισης για σεξουαλικές επιθέσεις ο Αλβανός βιαστής

Με ποινικό μητρώο ο 28χρονος Αλβανός βιαστής ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες σε 20χρονη γυναίκα, κυκλοφορούσε ...





Με ποινικό μητρώο ο 28χρονος Αλβανός βιαστής ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες σε 20χρονη γυναίκα, κυκλοφορούσε ελεύθερος

Εν αναμονή της Εισαγγελικής Διάταξης για Δημοσιοποίηση των στοιχείων και φωτογραφιών του 28χρονου Αλβανού, K.S οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καμινίων, συνεχίσουν την έρευνα για να εξακριβώσουν πλήρως τη δράση του σε σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, κατά την εξακρίβωση στοιχείων του Αλβανού KS από το ποινικό μητρώο του διαπιστώθηκε ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τα ίδια αδικήματα. Είχε λάβει αποφυλακιστήριο και διέμενε στα Καμίνια.

Στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες είχε διακινηθεί ενημερωτική ανάρτηση μεταξύ πολιτών για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Όπως αναφέρει αστυνομική πηγή στο NantiaReport.gr, σε δέκα ημέρες νεαρές γυναίκες έχουν καταγγείλει σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τους, με πιο πρόσφατη καταγγελία της 20χρονης, τα ξημερώματα της Κυριακής (06/11-00.45) στην οδό Μυστρά κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.