Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σάκος με τρία κιλά κάνναβης βρέθηκε κρυμμένος σε χωράφι στη Μαγνησία

Μια ανώνυμη πληροφορία έστειλε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε ένα αγροτεμάχιο σε περιοχή του νομού Μαγνησίας, όπου ανακάλ...





Μια ανώνυμη πληροφορία έστειλε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε ένα αγροτεμάχιο σε περιοχή του νομού Μαγνησίας, όπου ανακάλυψαν προσεκτικά κρυμμένο έναν ταξιδιωτικό σάκο γεμάτο ναρκωτικά και τον έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση.

Όμως, δεν πήγε κάποιος να τον παραλάβει κι έτσι ο «ορφανός» σάκος κατασχέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριών κιλών και 152 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τον άγνωστο που είχε κρύψει το παράνομο φορτίο στο χωράφι.

Δυο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Σε έλεγχο υποβλήθηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δύο Έλληνες ηλικίας 49 και 52 χρόνων σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία, το απόγευμα της Παρασκευής και στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 118,5 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και δυο κινητά. Οι επιβάτες συνελήφθησαν προσήχθησαν στην Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έκαναν διακίνηση ναρκωτικών.

Από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών Χαλκιδικής συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ένας αλλοδαπός καθώς, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 378 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.