Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Η στιγμή που ο Ερντογάν δίνει εντολή για την αεροπορική επιδρομή κατά των Κούρδων!

  Τη στιγμή που ο Χουλουσί Ακάρ ενημερώνει το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την επιχείρηση Γαμψό Ξίφος στη Συρία ως αντίποινα για την αιματηρή...

 



Τη στιγμή που ο Χουλουσί Ακάρ ενημερώνει το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την επιχείρηση Γαμψό Ξίφος στη Συρία ως αντίποινα για την αιματηρή επίθεση της περασμένης Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη κατέγραψε σε βίντεο η τουρκική ηγεσία, με τις εικόνες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες αφού η Τουρκία «πήγε βράδυ» και βομβάρδισε το Κομπάνι.



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε την εντολή για την επίθεση της Τουρκίας στη Συρία αμέσως αφού επέστρεψε από την Ινδονησία όπου βρέθηκε για τη σύνοδο κορυφής της G20.

Στα πλάνα ο Ερντογάν ενημερώνεται από τον υπουργό Αμυνας της Συρίας Χουλουσί Ακάρ για την επιχείρηση στη Συρία και το βόρειο Ιράκ.

Ο Τούρκος πρόεδρος κάθεται στην κεφαλή ενός τραπεζιού με τους χαρτες μπροστά του και δίπλα του όρθιος ο Ακάρ του αναλύει πως θα γίνει η επίθεση των τουρκικών δυνάμεων. Μαζί με τον πρόεδρο και τον υπουργό Αμυνας της Τουρκίας βρίσκονται και στρατιωτικοί αξιωματούχοι.

Για λόγους ασφαλείας ο χάρτης ο οποίος είχε μπροστά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει θολωθεί.

Δείτε εδώ τις εικόνες



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.