Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποστομωτική απάντηση των Aμερικάνων στην Τουρκία για τις έρευνες νότια της Κρήτης

Το δικό του μήνυμα με αφορμή τη νέα Navtex, με την οποία οριοθετείται η επέκταση των σεισμικών ερευνών της ExxonMobil, έστειλε ο αντιναύαρχ...





Το δικό του μήνυμα με αφορμή τη νέα Navtex, με την οποία οριοθετείται η επέκταση των σεισμικών ερευνών της ExxonMobil, έστειλε ο αντιναύαρχος ε.α. Ιωάννης Εγκολφόπουλος.

Η Ελλάδα λοιπόν προχώρησε στην επέκταση της περιοχής ερευνών για υδρογονάνθρακες και νοτίως της Κρήτης με το πλοίο «Sanco Swift» το οποίο ρυμουλκεί καλώδιο 12 χιλιομέτρων και θα υποστηρίζεται από το «Alexander 3».

«Η αμερικανική εταιρεία Chevron είπε ότι εγώ θέλω να μπω στην κοινοπραξία αυτή, από εκεί που έφυγε η γαλλική TOTAL. Όπου υπάρχουν αμερικανικές εταιρίες, υπάρχουν συμφέροντα του αμερικανικού κράτους.

Ούτε πουλί πετάει, ούτε πλέει, ούτε από πάνω, ούτε πουθενά. Είναι ξεκαθαρισμένα αυτά. Και γιατί το είπε αυτό η ExxonMobil; Γιατί σου λέει ότι εδώ έχω ενδείξεις ότι υπάρχει πάρα πολύ κοίτασμα φυσικού αερίου», δήλωσε.

Μάλιστα, σχετικά με το πώς θα αντιδράσει ο Ερντογάν, απάντησε: Τι τον νοιάζει ο Ερντογάν; Τι δουλειά έχει εκεί κάτω; Για να έρθει το Oruc Reis σημαίνει ότι ο Ερντογάν πρέπει να πάει κόντρα σε όλα, που δεν το κάνει. Στη Συρία έχει λόγους που το κάνει.

Αν πλησιάσει στο “τριγωνάκι” και φέρει ένα πλοίο, χωρίς συνοδεία πολεμικών πλοίων, είναι άλλη αντίδραση. Βλέποντας και κάνοντας πάμε».

Πηγή: Geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.