Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν τον είδε κανείς; Απίστευτο θράσος! Σήκωσε την σημαία του ψευδοκράτους στην Κρήτη- Προκλητική ανάρτηση Τατάρ

Με τη σημαία του ψευδοκράτους πανηγύρισε τουρκοκύπριος αθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Oceanman που διεξήχθη στην Κρήτη Μέρος στο Παγκόσμι...





Με τη σημαία του ψευδοκράτους πανηγύρισε τουρκοκύπριος αθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Oceanman που διεξήχθη στην Κρήτη

Μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Oceanman στην Κρήτη έλαβε ο Τουρκοκύπριος Doğukan Ulaç, ο οποίος «γιόρτασε» (αλλά με πρόκληση) την κατάκτηση της… 7ης θέσης, βγάζοντας σημαία του ψευδοκράτους. Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο αθλητής, με την προκλητική του αυτή κίνηση, «γιόρτασε» την 29η Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 29 Οκτωβρίου του 1923, η Τουρκία έγινε δημοκρατία μετά τη διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η ημερομηνία αυτή είναι σημαντική για τους Τούρκους, αλλά και για την Κύπρο, για εντελώς διαφορετικούς λόγους, καθώς έχει οριστεί ως ημέρα των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής του 1974. Υπάρχει όμως κάποιο ζήτημα με την προκλητική αυτή ενέργεια που έγινε στην Κρήτη.

Προκλητική ανάρτηση Τατάρ

Την πρόκληση του τουρκοκύπριου αθλητή αξιοποίησε αμέσως ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Ο “εθνικός” μας κολυμβητής, Doğukan Ulaç, ήρθε 7ος στη γενική κατάταξη των 10 χλμ και κατετάγη πρώτος στις ηλικίες 20-29 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Oceanman που διεξήχθη στο ελληνικό νησί της Κρήτης. Συγχαίρω τον Doğukan και του εύχομαι συνεχή επιτυχία».

«Ο εθνικός μας κολυμβητής πρόσθεσε μια νέα επιτυχία στον διεθνή χώρο και ανέβηκε στο βάθρο με τη σημαία της ΤΔΒΚ στην τελετή απονομής στην Κρήτη», γράφουν τα μέσα ενημέρωσης στα κατεχόμενα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.