Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση εφ' όλης της ύλης από Σοϊλού σε ΗΠΑ και Ελλάδα... «Σχέδιο της Δύσης οι τρομοκρατικές επιθέσεις»...!!

  Μετά την άρνηση του να δεχθεί τα συλλυπητήρια των ΗΠΑ για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, την περασμένη Κυριακή (13.11.202...

 



Μετά την άρνηση του να δεχθεί τα συλλυπητήρια των ΗΠΑ για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, την περασμένη Κυριακή (13.11.2022) Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, εξαπολύει νέα “πυρά”, βάζοντας στο στόχαστρο και την Ελλάδα.

Μιλώντας σε επιτροπή της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού χαρακτήρισε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία ως ένα σχέδιο της Δύσης για να οδηγήσει την Τουρκία σε αστάθεια και… ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι οι Αμερικανοί κρύβονται πίσω από το πρόσφατο “χτύπημα” στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ενισχύουν τους Κούρδους.

«Η επίθεση στη Μερσίνη, αλλά και στην Ιστικλάλ, προέρχονται από το Μανμπίτς. Στο Μανμπίτς βρίσκονται τα αφεντικά σας, απλό είναι. Πίσω από αυτό, στέκεται η Αμερική, το PYD και το PKK», ισχυρίστηκε.

Και συνέχισε: «Οι ΗΠΑ υποτίθεται ότι θα έφερναν την ειρήνη και τη δημοκρατία στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Άφησαν πίσω τους καταστροφή, τρομοκρατία, αστάθεια και η μια ετήσια παραγωγή 9.000 τόνων οπίου και ανθρώπους να πέφτουν από τους τροχούς αεροσκαφών. Με το εμπάργκο που επέβαλαν για χρόνια, απομόνωσαν το Ιράν και την απέκοψαν από τον κόσμο. Οι ΗΠΑ κανονίζουν τα σχέδιά τους με την Κίνα μέσω της Ταϊβάν, τους λογαριασμούς τους στα Βαλκάνια μέσω της Ελλάδας και τους λογαριασμούς τους στη Μέση Ανατολή μέσω του PKK και του PYD», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Τουρκία είναι μια χώρα που έχει επιρροή από το Αζερμπαϊτζάν ως τη Λιβύη. Είναι μια χώρα που δεν παίρνει άδεια από κανέναν ακόμη και όταν ψάχνει φυσικούς πόρους στις θάλασσες, όταν πραγματοποιεί επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών πέρα των συνόρων, όταν ανοίγει τα Βαρώσια, όταν προσεύχεται μέσα στην Αγία Σοφία, όταν φτιάχνει το αυτοκίνητο εγχώριας κατασκευής», ισχυρίστηκε ο Σοϊλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.