Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μια ομορφιά... Δείτε οπως έκαναν με προτζέκτορα την τουρκική πρεσβεία στην Σουηδία οι Κούρδοι!

Ο πρεσβευτής της Σουηδίας στην Άγκυρα Στάφαν Χέρστρομ κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών και καταδικάστηκε για διάδοση προπαγάνδας κατά του ...





Ο πρεσβευτής της Σουηδίας στην Άγκυρα Στάφαν Χέρστρομ κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών και καταδικάστηκε για διάδοση προπαγάνδας κατά του Τούρκου προέδρου με προσβλητικές εικόνες του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με διαφάνειες στην πρόσοψη της τουρκικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη.



Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από διπλωματικές πηγές, δηλώσεις και φωτογραφίες που περιείχαν προπαγάνδα τρομοκρατικής οργάνωσης και προσβλητικές εικόνες του Προέδρου Ερντογάν προβλήθηκαν σήμερα στο κτίριο της τουρκικήςπρεσβείας από στοιχεία που συνδέονται με το PKK.

Μετά το περιστατικό, ο Χέρστρομ κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου η Τουρκία καταδίκασε την ενέργεια και ζήτησε να διερευνηθεί το περιστατικό.

Το σουηδικό ΥΠΕΞ μετέφερε στον Χέρστρομ ότι οι δράστες της ενέργειας θα εντοπιστούν και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Επιπλέον θα να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα υπό το φως των δεσμεύσεων που καταγράφονται στο Τριπλό Μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας, Σουηδίας και Φινλανδίας, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.
--
The Hellenic Information Team



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.