Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατάρχης Χαφτάρ: Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Λιβύης φέρουν την πλήρη ευθύνη για το έθνος

  Ο Γενικός Διοικητής των Αραβικών Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, δήλωσε η σπατάλη τεράστιων κεφαλαίων (από την κυβ...

 



Ο Γενικός Διοικητής των Αραβικών Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, δήλωσε η σπατάλη τεράστιων κεφαλαίων (από την κυβέρνηση της Τρίπολης), καλεί επειγόντως τον λιβυκό λαό να αναλάβει σοβαρή στάση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους σεΐχηδες και τον λαό της Σύρτης, δήλωσε ότι ο λαός δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στο να αποφασίζει για την εξουσία, αλλά και να ασχολείται με ζητήματα που δεν θα επιτρέψουν την επανάληψη αποτυχημένων εμπειριών έτσι ώστε η διαφθορά να μην συνεχιστεί από εκείνους που κλέβουν τον πλούτο του.

Και συνέχισε: «Αυτή η παραβίαση στη Λιβύη πρέπει να σταματήσει, ο λαός πρέπει να βασίζεται στην εθνική του δύναμη. Εμείς ως λιβυκός λαός είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά και την οπισθοδρόμηση και ότι οικοδομούμε το κράτος μας με την ελεύθερη βούλησή μας».

«Ανυπομονούμε να γίνει η Σύρτη η θερμοκοιτίδα για φόρουμ συμφιλίωσης και η Σύρτη πρέπει να παίξει ρόλο στο στάδιο της ύφεσης που φιλοδοξούν οι Λίβυοι, δεδομένης της αξιοπρεπούς ιστορίας και της πολιτικής της θέσης».

Ο Στρατάρχης Χαφτάρ τόνισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις φέρουν την πλήρη εθνική ευθύνη τους, παρά την άδικη απαγόρευση και τα εμπόδια.

Χαιρέτησε τις δυνάμεις του Al-Bunyan Al-Marsous, εκτιμώντας τον ρόλο τους στην απελευθέρωση της Σύρτης από το ISIS και εξύμνησε τους μάρτυρες τους.

alwatan-ly
--
The Hellenic Information Team



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.