Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιάλτης για Βρετανίδα στην Τουρκία - Πήγε για λιποαναρρόφηση και παραλίγο να πεθάνει

  Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η επιθυμία μιας 50χρονης Βρετανίδας που ταξίδεψε μέχρι την Κωνσταντινούπολη για να κάνει λιποαναρρόφηση. Η Τζάνετ Σ...

 



Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η επιθυμία μιας 50χρονης Βρετανίδας που ταξίδεψε μέχρι την Κωνσταντινούπολη για να κάνει λιποαναρρόφηση.

Η Τζάνετ Σμάλι επέλεξε, όπως και πολλοί Βρετανοί, την Τουρκία για να κάνει την επέμβασή της, λόγω των φθηνότερων τιμών. Σύμφωνα με τη Sun, βρήκε την επέμβαση να κοστίζει 5.000 ευρώ και αποφάσισε να κάνει στον εαυτό της δώρο γενεθλίων.

Έτσι, ταξίδεψε στην Τουρκία και υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση σε κοιλιά, στομάχι και στα πλαϊνά τμήματα της πλάτης. Όμως όταν ξύπνησε, είχε έντονο πόνο, τα δόντια της έτρεμαν, ενώ διαπίστωσε ότι είχε γεμίσει με κόκκινες πρησμένες φουσκάλες.

«Πονάς πολύ, αλλά δεν ξέρεις αν είναι φυσιολογικό ή όχι και έτσι συνεχίζεις να το υπομένεις» δήλωσε.

Μετά από τρεις μέρες η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Τότε πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου της είπαν ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό, καθώς πρόκειται για συμπτώματα ανάρρωσης. Η Τζάνετ Σμάλι επέστρεψε στη Βρετανία, όπου τα συμπτώματα επέμειναν.

«Το δέρμα σου είναι νεκρό»

Μετά από παρότρυνση της κόρης της, η Βρετανίδα επισκέφθηκε γιατρό, που την ενημέρωσε ότι το δέρμα της έπαθε σήψη κι ότι χρειαζόταν άμεσα θεραπεία για να μην πεθάνει.

«Μου είπαν ότι είχα νεκρωτικό δέρμα και ρώτησα τι σημαίνει αυτό; Τότε μου απάντησαν πως “το δέρμα σου είναι νεκρό”. Ήμουν πραγματικά αναστατωμένη», λέει η Τζάνετ.

Στο νοσοκομείο παρέμεινε για εννέα μέρες, όπου της χορηγήθηκαν αντιβιοτικά. Πλέον, το επισκέπτεται μια φορά τον μήνα, προκειμένου να καθαρίσουν τις πληγές στο δέρμα της.

Οι γιατροί της είπαν ότι ίσως χρειαστεί μεταμόσχευση δέρματος σε πλάτη και κοιλιά, αφού ένα κομμάτι της κοιλιάς έχει πλήρως νεκρώσει.

Η Σμάλι, που έχει ακόμη να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, δηλώνει μετανιωμένη και καλεί τις γυναίκες να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία για επέμβαση.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.